Ontdek onze accommodatie

De Badmeester beschikt over vier leuke feestzalen, van klein naar groter. Zo is er Het Zaaltje Herberg, De Rotonde, De Herberg en De Feestloft. Elke ruimte heeft zijn karakter en eigenheid . Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om twee van deze ruimtes met elkaar te verbinden waardoor er 120 mensen kunnen geherbergd worden.

Zaaltje Herberg

Deze ruimte biedt plaats voor maximum 22 personen en is gelegen aan de voorkant van het gebouw. Bij mooi weer is er dan ook de mogelijkheid om buiten te aperitieven.

Rotonde

De Rotonde is heeft de vorm van een halve cirkel, volledig omringd door glaspartijen waardoor het zonnetje altijd aanwezig is. Bij deze zaal is er een aparte ingang en ook de mogelijkheid om buiten te aperitieven. De maximumcapaciteit is 35 personen.


Herberg

De Herberg ademt de historiek uit van een gezellige privébrasserie en ligt ook aan de voorkant van het gebouw. Ook hier kan dus ook buiten geaperitieft worden. De Herberg is heel warm en gezellig ingericht en beschikt over een toog. De zaal biedt plaats voor 40 personen.

Feestloft

De Feestloft ligt op een eerste verdieping en biedt plaats voor 45 personen. Het is een mooie grote open zaal met veel lichtinval en toch een warme uitstraling. Er zijn twee privéterrassen aan verbonden waarvan één terras rechtstreeks uitkomt in de speeltuin. Ook sanitair en een kleine binnenspeelruimte voor kinderen horen bij de Feestloft.